![]() |
Reggae - Wersja do druku +- Forum ogólnotematyczne dla ludzi z województwa małopolskiego (http://dyskusyjne.malopolska.pl) +-- Dział: Rozrywka (/forum-7.html) +--- Dział: Muzyka (/forum-8.html) +--- Wątek: Reggae (/thread-14.html) |
Reggae - admin - 07-08-2014 10:29 PM Reggae przeżywa kolejną młodość w naszym kraju. Nie da się ukryć, że wielu ludzi w naszym społeczeństwie zaczęła lepiej odnosić się do rastamanów chodzących po ulicach. Słuchacie, słuchaliście muzyki miłości? ![]() RE: Reggae - Ynga - 07-09-2014 07:21 PM no ja takiego standardowego reggae raczej nie trawię, mam tu na myśli Boba Marleya na przykład;P nie chciałabym się zbłaźnić, ale czy aby dancehool czy jak to się tam nazywa, to nie jest jakaś odmiana tego gatunku? bo np Jamal czy EWR są całkiem całkiem ![]() RE: Reggae - Gandra - 07-09-2014 07:34 PM no tak to jest odmiana, która rządzi się swoimi prawami, tak samo jak ska. RE: Reggae - Annia - 07-09-2014 10:24 PM mnie tam nie zachwyca muzyka tego typu ;P jakoś zawsze byłam wierna staremu dobremu rockowi ;P RE: Reggae - Kaitlyn - 07-10-2014 09:20 PM reggae jest super!!! to jeden z moich ulubionych rodzajów muzyki ;P pozdrawiam wszystkich, którzy myślą tak samo! a tych, którzy myślą inaczej, pozdrawiam trochę mniej ;D |